LIFE’S A WILD JOURNEY

LIFE’S A WILD JOURNEY

Hoi! Welkom op ons wilde avontuur. Waar alles draait om genieten van het leven, met de zon op je gezicht of in de stromende regen en met modder aan je schoenen.
De natuur is ons thuis.

COMING HOME

COMING HOME

Voordat we naar de notaris gaan – ik beeld me een stoffige en stinkendrijke Fransman in – brengen we een bezoekje aan onze woestenij. Want dat is het; een bijna ondoordringbare wildernis van bramen en rozenbottels en alles wat prikt en stekelig is.

HET GROENE NEST

HET GROENE NEST

Wie eenmaal dichtbij de natuur heeft geleefd, wil eigenlijk nooit meer terug. En dat hoeft gelukkig ook niet!

EEN JAAR IN EEN CAMPER

EEN JAAR IN EEN CAMPER

Zoveel verhalen. Zoveel avonturen. Zoveel liefde voor de wereld. Na jaren van sparen en voorbereiding deden we het dan toch echt : we verkochten vrijwel al onze bezittingen, beëindigden de huur van ons superfijne appartement, en gingen de hort op. Voorgoed.

AN EVENTFUL TOUR OF THE MORVAN, FRANCE

AN EVENTFUL TOUR OF THE MORVAN, FRANCE

Uit de oude doos: een Engelstalige travelblog over onze roadtrip door de Morvan; boerenland, verlaten huizen, uitgestrekte meren en sneeuw in het bos.

ON A NUT SPREE

ON A NUT SPREE

Uit de oude doos: een Engelstalige travelblog over onze enthousiaste noten-pluk-sessie in Brabant én een heerlijk recept voor hazelnootpasta!

THE NORWAY BUCKETLIST

THE NORWAY BUCKETLIST

Uit de oude doos: een Engelstalige travelblog met tips over wat niet te missen in Noorwegen. Zoals fjorden vol verse vis, overstekende elanden en douchen onder een waterval.

EXPLORING NORWAY

EXPLORING NORWAY

Uit de oude doos: een Engelstalige travelblog over onze Noorse avonturen. Klimmen tot boven de wolken, sprookjesachtige bergdorpen en heel veel ruige natuur.

SWEDEN ADVENTURES

SWEDEN ADVENTURES

Uit de oude doos: een Engelstalige travelblog over onze campertijd in Zweden, gevuld met bossen, meren, en door de zon belichtte nachten.

WILD FOOD: BERRY CRUMBLE

WILD FOOD: BERRY CRUMBLE

Uit de oude doos: een Engelstalige travelblog over zomerse wildpluk-sessies en een recept voor frisse bessentaart.