LIFE’S A WILD JOURNEY

Hoi! Welkom op ons wilde avontuur. Waar alles draait om genieten van het leven, met de zon op je gezicht of in de stromende regen en met modder aan je schoenen.
De natuur is ons thuis.

Omringd door bomen en op de mossige bosgrond waar kleine riviertjes hun weg vinden naar uitgestrekte meren ; daar komt ons hoofd tot rust en gaat ons hart open. Een leven verbonden met onze ‘roots’.

Onze liefde voor de natuur bracht ons al op vele bergtoppen, verleidde ons tot eindeloze roadtrips naar afgelegen gebieden en zorgde voor een groeiend besef dat dít is wat leven is. Ontdekken, ervaren, verwonderen. Vrij zijn.

In de Franse Limousin wacht er een eigen lapje aarde op ons, waar we over een paar jaar ons paradijs zullen realiseren : een earthship-inspired ecohuis met moestuin en wild stuk bos.
Na een jaar ultieme vrijheid, waarin camper Brutus een altijd-zonnig thuis was voor ons en vier katten, zijn we daarom tijdelijk neergestreken in het groenste dorp van de Randstad.

Hier lees je onze avonturen op weg naar een groener en vrijer bestaan. Vanuit het Groene Nest bouwen we aan onze toekomst in Zuid-Frankrijk, gaan we op roadtrips met micro-van Billy en zoomen we in op de prachtige stukjes natuur die Nederland te bieden heeft.

Reis je een stukje mee ? 

%d bloggers like this: